Opis posla:

• Postavljanje i pripremanje stolova.

• Doček, smeštaj i primanje porudžbine od gosta.

• Prenos porudžbine kuhinji/šanku i briga da se gost usluži što brže i kvalitetnije.

• Usluživanje gosta, upoznavanje gosta o ponudi objekta.

• Ispostavljanje računa i naplata usluga.

• Ispraćaj gosta i pospremanje stola nakon upotrebe.

• Poznavanje i predstavljanje karte pića, jelovnika, vinske karte, celokupne ponude i programa lokala.

• Primopredaja smene, obračun i predaja pazara po propisanoj proceduri.

• Promovisanje duha dobrog ugostiteljstva.

• Održavanje visokog nivoa komunikacije, dobrih manira i saradnje sa kolegama.


Zahtevi:

• Minimum III stepen stručne spreme.

• Posedovanje sanitarne knjižice.

• Poželjno radno iskustvo na sličnim poslovima.

• Profesionalan i ljubazan odnos sa gostima.

• Izražen timski duh.


Pogodnosti:

• Mogućnost ostvarivanja dodatne zarade kroz stimulacije i bonuse.

• Mogućnost napredovanja.

• Privatno zdravstveno osiguranje po povlašćenim cenama.

• Članarine u sportskim objektima po povlašćenim cenama.

• Slobodan dan za rođendan.

• Rad u međunarodnoj kompaniji.




Gradovi
BeogradKruševacNiš

Pozicije posla

Konobar/ica   6

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
Obrazovanje
  • Srednja škola
Status posla
  • Puno radno vreme