Opis posla:

  • Izrada i priprema svih vrsta toplih i hladnih jela u skladu sa tehnologijom pripremanjai normativima, kao i aranžiranje gotovog jela.
  • Skladištenje i čuvanje sirovina.
  • Briga o namirnicama, sirovinama i priprema jela.
  • Učestvovanje u mesečnim popisima.
  • Odabir namirnica za pripremanje jela.
  • Briga o ličnoj higijeni, kao i o higijeni sredstava i prostora.


Zahtevi:

  • Minimum III stepen stručne spreme.
  • Poželjno radno iskustvo od najmanje 1 godine na poziciji kuvara.
  • Poznavanje procesa rada i usluga iz oblasti ugostiteljstva.
  • Sanitarna knjižica.
  • Izražen timski duh.


Pogodnosti:

  • Mogućnost napredovanja.
  • Mogućnost ostvarivanja dodatne zarade kroz stimulacije i bonuse.
  • Privatno zdravstveno osiguranje po povlašćenim cenama.
  • Članarine u sportskim objektima po povlašćenim cenama.



Gradovi
Beograd

Pozicije posla

Kuvar/ica   1

Kategorije
  • Turizam i ugostiteljstvo
  • Ostalo
Obrazovanje
  • Srednja škola